top of page
Vliegen-2.jpg

Acties

Lopende acties bij Vliegen Woninginrichting

Nu 2e matras halve prijs! En maak je bestelling compleet met kortingen op het Active Pillow en Mline boxsprings!

Lekker uitgeslapen wakker worden, wie wil dat nou niet! Met de volgende acties van Mline is dit voor iedereen betaalbaar. Tijdens de komende actieperiode zijn niet alleen de Mline Cool Motion matrassen in de actie, maar ook de Slow Motion matrassen. En mocht dat nog niet voldoende zijn dan kun je jouw bestelling compleet maken met kortingen op het Active Pillow en op Mline boxsprings. Zo krijg je mooie kortingen op een compleet slaapsysteem! 

 

* Nu 25% korting op alle Iconic matrassen en het Active Pillow!

* Nu tweede matras halve prijs op alle Cool en Slow Motion matrassen!

* Nu 15% korting op alle boxsprings!

 

Voorwaarden:

- De actie op de Cool & Slow Motion matrassen start op dinsdag 21 mei 2024 en eindigt op woensdag 19 juni 2024.
- De acties op de Iconic matrassen, het Active Pillow en de boxspring starten op woensdag 22 mei 2024 en eindigen op zondag 9 juni 2024.

a2caaf32-0f3a-6b45-9369-aa71d6b7e18b.jpg
pdp-avek-boxspring-ninety-2023.jpeg

The Original Boxspring Ninety: nu met
€ 550,- voordeel!

Avek bestaat ruim 90 jaar! Om dit te vieren hebben zij speciaal voor jou de Boxspring Ninety ontwikkeld. Een zeer complete Avek boxspring met vele extra’s zoals gratis LED leeslampjes en gratis in- en uitstapverlichting. En natuurlijk met de exclusieve Ninety achterwand. Jouw voordeel bedraagt maar liefst 550 euro! Je hebt al een complete 2-persoons Ninety boxspring inclusief alle extra’s voor 2.995 euro!

Gratis Rockbox bij aankoop van het Silvana Support kussen

Het is alweer 40 jaar geleden dat het Silvana Support® kussen werd ontwikkeld. In die tijd zijn er meer dan 2.000.000 Silvana Support kussens verkocht en dat worden er elk jaar meer. Inmiddels is voor veel mensen het Silvana Support kussen niet meer uit de slaapkamer weg te denken en willen ze nooit meer een ander hoofdkussen. Het mooiste compliment dat we kunnen krijgen!

Wie jarig is trakteert en daarom krijg je nu bij aankoop van een Silvana Support of Support Royale hoofdkussen een Rockbox XS bluetooth speaker t.w.v. € 34,95 CADEAU!

412_x_332_rockbox_blok.webp
DD-958_800 x 450 Banner_Rituals Najaar.webp

Nu bij Silvana een luxe Rituals Sleep Aroma Diffuser cadeau! 

Silvana Support is 40 en trakteert! Bij aankoop van een Silvana Support of Support Royale hoofdkussen ontvang je nu een Rituals Sleep Aroma Diffuser t.w.v. € 40,- cadeau! Heerlijk rustig wegdommelen met de rustgevende geuren van “The Ritual of Jing” en slapen als een roosje op een Silvana hoofdkussen.

Let op: de actie is geldig zo lang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

bottom of page