top of page
Vliegen-25.jpg

Dekbedden en hoofdkussens

EEN GOEDE NACHTRUST VOOR IEDEREEN

Naast bedden, boxsprings, spiralen, lattenbodems en matrassen bieden wij ook een ruim assortiment hoofdkussens en dekbedden. Een hoofdkussen gaat gemiddeld tussen de 3 en de 5 jaar mee. Een dekbed heeft een langere levensduur; tussen de 5 en de 10 jaar. Uiteindelijk is dit een persoonlijk gevoel waarbij natuurlijk ook hygiëne een grote rol speelt.

Vliegen-21.jpg

Dekbedden en hoofdkussens

Met meer dan 45 verschillende kwaliteiten zit er bij Vliegen Woninginrichting voor iedereen een geschikt hoofdkussen tussen. Omdat het vaak lastig is om bij het proefliggen in de winkel direct het juiste kussen te vinden bieden wij gratis testkussens aan. Deze kunt u op uw gemak thuis proberen om zo het kussen te vinden dat perfect bij u en uw bed past. 

Een goed dekbed hoort u ’s nachts warm en droog te houden. Het materiaal en de dikte zijn hierbij erg belangrijk.  Wij bieden dekbedden voor alle seizoenen. Met dons of met veertjes, anti allergisch, synthetisch, katoen, wildzijde, lamswol of kamelenhaar…voor ieder wat wils. Alleen voor de zomer, lekker warm in de winter of een combinatie waardoor wisselen van dekbedden niet meer nodig is. Ook bij het kiezen van een dekbed kunnen wij u professioneel advies geven. We hebben veel dekbedden op voorraad zodat u direct kunt voelen wat voor u het beste is.  En als u een heerlijk nieuw dekbed heeft uitgezocht kunt u meteen een kijkje nemen bij onze hoge kwaliteit dekbedovertrekken. 

Mogen wij je helpen?

Vliegen Woninginrichting

Naast alle oplossingen die Vliegen Woninginrichting je kan bieden op woongebied kunnen wij ook een gedegen advies geven voor goed slaapcomfort. Diverse opstellingen in de showroom bieden de gelegenheid om het comfort van een spiraal, een matras of een boxspring te ervaren. Alle bijbehorend bedtextiel leveren we erbij, grotendeels zelfs uit voorraad.

bottom of page