top of page
1484730930610.jpg

Schoonloopzones

S C H O O N L O O P Z O N E S

1485356772240.jpg

Schoonloopzones

Goed onderhoud van uw vloer begint bij de entree

Goed onderhouden entreematten zijn een visitekaartje voor uw woning, kantoor of bedrijf en voorkomen bovendien het inlopen van zand, vocht en vuil. Dit zijn ook nog eens veroorzakers van slijtage van uw mooie vloer. Voorkom krassen, slijtage en beschadigingen van uw vloer door het gebruik van een entreemat. 

Schoonloopzones zijn te verdelen in 3 soorten:
> Buiten: De buitenmat biedt een eerste linie tegen grover vuil en schraapt dit onder de voetzolen vandaan nog voordat dit het gebouw binnenkomt.
> Binnen: Bij binnenkomst zorgt de textiele mat voor de volgende barrière tegen fijner vuil en vocht.
> Circulatie: Ook andere gebieden binnen een gebouw, zoals recepties, gangen, liften, trappen en secundaire (nood)uitgangen hebben te lijden onder viezigheid van buiten. 

Door te kiezen voor een slim en goed doordacht schoonloopsysteem, blijft uw vloer er jarenlang representatief uitzien en houdt u uw ruimte veilig en schoon voor bezoekers en medewerkers. Er bestaan heel mooie eye-catchers voor elk entree.

120515157_370869214300089_69278029298186
66840446_2266872726753024_79113472912885

Mogen wij je helpen?

Vliegen Woninginrichting

Voordat er een begin gemaakt wordt met de aanschaf van raam- en vloerbekledingen is het verstandig om goed na te denken over wie welke ruimte hoe gaat gebruiken. Als dat duidelijk is kan er nagedacht worden over de te verwerken kwaliteiten, waarbij zeker rekening gehouden moet worden met de kleuren hiervan. Hierbij kunnen onze medewerkers je goed van dienst zijn.

WENSEN EN BEHOEFTEN

Iedere vloer heeft zijn eigen kwaliteiten. Maar ook jij hebt zo je wensen. Het is daarom goed om eerst op een rij te hebben wat jouw manier van wonen is. En welke vloer daarbij wel of juist niet past. 

 

Oriënteer je gerust al eens online over de verschillende mogelijkheden, sluit vooral nog niets uit. Vaak is het lastig een goed beeld te krijgen van het mogelijke eindresultaat. Het maken van een moodboard kan je daarbij helpen!

KEUZE MAKEN

In onze showroom beschikken we over veel stalenmateriaal dat je gerust een paar dagen mee naar huis kunt nemen. Wil je PVC stroken, of toch liever marmoleum? Ervaar de producten en maak een weloverwogen keuze. Als je naar onze showroom komt is het handig om goed voorbereid te zijn. Met behulp van een moodboard of foto’s van de huidige situatie kunnen onze adviseurs een gericht advies geven.

OPMETEN EN PRIJSOPGAVE

Om een concreet aanbod te kunnen doen, is het van belang dat onze adviseur bij jou thuis komt opmeten. We kijken of je wensen technisch mogelijk zijn en bespreken de verschillende vormen van voorbereiding en afwerking. Vervolgens kun je een complete offerte van ons verwachten.

VERWERKEN

Wanneer je akkoord gaat met onze offerte, zullen we de benodigde artikelen bestellen. Vervolgens zal er in overleg een afspraak worden gemaakt voor het voorbereiden en verwerken van de door jou uitgezochte vloer.

bottom of page