top of page

Jaloezieën

J A L O E Z I E Ë N

fd5c6f91-5077-9b69-9b24-91a6ca63493f.jpeg

Horizontale jaloezieën

Een klassieker voor een modern interieur, op maat gemaakt

Eenvoudig spelen met lichtinval en privacy, dat is het grote voordeel van horizontale jaloezieën. Met een moderne en strakke uitstraling is dit een veelvoorkomend product. De eindeloze lijst aan opties en mogelijkheden zorgt ervoor dat een horizontale jaloezie in geen enkele woning zal misstaan. 

In onze showroom kunt u kennismaken met deze productgroep en zelf eens ervaren hoe opties als ‘Mega-View®’, ‘LiteRise®’ of ‘Powerview®’ werken in de praktijk. Mocht u interesse hebben in één van onze producten, dan komen wij altijd vooraf zelf meten om te beoordelen hoe de situatie er exact uit ziet en kunnen we vrijblijvend een precieze offerte uitbrengen. 

Verticale jaloezieën

Vind de perfecte combinatie van vorm en functie

Elegante eenvoud voor grote raampartijen. Ook met verticale jaloezieën zorg je eenvoudig voor meer of minder lichtinval in je woning. De extreem brede mogelijkheden met betrekking tot maatvoering zorgt ervoor dat dit product veel gebruikt wordt bij grote ramen. Daar waar vroeger een witte PVC lamel de standaard was, kan er tegenwoordig ook gekozen worden voor stijlvolle stoffen lamellen of strak aluminium. 

In onze showroom maak je kennis met alle mogelijkheden en de gehele collectie van Luxaflex® Sunway® en Erfal®.

Mogen wij je helpen?

Vliegen Woninginrichting

Voordat er een begin gemaakt wordt met de aanschaf van raam- en vloerbekledingen is het verstandig om goed na te denken over wie welke ruimte hoe gaat gebruiken. Als dat duidelijk is kan er nagedacht worden over de te verwerken kwaliteiten, waarbij zeker rekening gehouden moet worden met de kleuren hiervan. Hierbij kunnen onze medewerkers je goed van dienst zijn.

WENSEN EN BEHOEFTEN

Het uitzoeken van de juiste raambekleding kan aardig wat keuzestress opleveren. Niet alleen de ruimte en het type raam spelen een grote rol in de zoektocht, ook de sfeer die je in huis wilt creëren is van belang. Ga je voor 

klassieke vouwgordijnen of ben je toch meer van de industriële inrichting en ga je voor horizontale jaloezieën?

 

Naast het producttype dat je kiest, moet er ook gekeken worden naar de praktische kant. Wat vind je belangrijk per ruimte? Privacy, weinig of veel lichtinval of juist volledige verduistering? Elke situatie is anders en gelukkig hebben onze leveranciers op vrijwel elke uitdaging een passend antwoord.

KEUZE MAKEN

In onze showroom beschikken we over showmodellen van alle soorten zonwering en raambekleding die er op de markt te vinden zijn. Ook kunnen we duidelijk laten zien wat de technische mogelijkheden zijn per product en waarom dit wel of juist niet praktisch is in jouw specifieke situatie.

 

Ervaar de producten in onze showroom en maak een weloverwogen keuze.

OPMETEN EN PRIJSOPGAVE

Alle producten die we leveren zijn maatwerk. Om een concreet aanbod te kunnen doen, is het daarom van belang dat onze adviseur bij jou thuis komt opmeten. We kijken of je wensen technisch mogelijk zijn en bespreken de afwerking van de producten. Vervolgens kun je een complete offerte van ons verwachten.

VERWERKEN

Wanneer je akkoord gaat met onze offerte, zullen we de benodigde artikelen bestellen. Vervolgens zal er in overleg een afspraak worden gemaakt voor het verwerken van de door jou uitgezochte raambekleding.

bottom of page