top of page
11005 SFEER.jpg

Trapbekleding

T R A P B E K L E D I N G

Louis de Poortere stairrunner.jpg

Trapbekleding

Sfeervolle toevoeging aan uw trap en hal

Tapijt op uw trap: iedereen wordt er blij van! 

Bekend klassiek, landelijk of verrassend modern: de traploper heeft een comeback gemaakt! Een traploper is een sfeervolle toevoeging aan uw hal en trap; het geeft uw entree een opvallend en onnavolgbaar accent.  

Het alternatief op de traploper is om vakkundig vloerbedekking op de trap te verwerken, alleen op de treden of met de zijkanten erbij. Een ondertapijt maakt dat het lopen een comfortabel gevoel geeft. 

Beide opties zijn veilig: u heeft betere grip op vloerbedekking en daardoor kunt u uitglijden en valpartijen voorkomen. 

Akoestisch gezien biedt een traploper of vloerbedekking op de trap ook veel voordelen. Bijzonder aangenaam als uw huis is ingericht met harde, gladde wanden en vloeren. 

Wij adviseren u graag en kunnen u met behulp van de stalen in onze winkel een ruime keuze bieden.  

Mogen wij je helpen?

Vliegen Woninginrichting

Voordat er een begin gemaakt wordt met de aanschaf van raam- en vloerbekledingen is het verstandig om goed na te denken over wie welke ruimte hoe gaat gebruiken. Als dat duidelijk is kan er nagedacht worden over de te verwerken kwaliteiten, waarbij zeker rekening gehouden moet worden met de kleuren hiervan. Hierbij kunnen onze medewerkers je goed van dienst zijn.

WENSEN EN BEHOEFTEN

Iedere vloer heeft zijn eigen kwaliteiten. Maar ook jij hebt zo je wensen. Het is daarom goed om eerst op een rij te hebben wat jouw manier van wonen is. En welke vloer daarbij wel of juist niet past. 

 

Oriënteer je gerust al eens online over de verschillende mogelijkheden, sluit vooral nog niets uit. Vaak is het lastig een goed beeld te krijgen van het mogelijke eindresultaat. Het maken van een moodboard kan je daarbij helpen!

KEUZE MAKEN

In onze showroom beschikken we over veel stalenmateriaal dat je gerust een paar dagen mee naar huis kunt nemen. Wil je PVC stroken, of toch liever marmoleum? Ervaar de producten en maak een weloverwogen keuze. Als je naar onze showroom komt is het handig om goed voorbereid te zijn. Met behulp van een moodboard of foto’s van de huidige situatie kunnen onze adviseurs een gericht advies geven.

OPMETEN EN PRIJSOPGAVE

Om een concreet aanbod te kunnen doen, is het van belang dat onze adviseur bij jou thuis komt opmeten. We kijken of je wensen technisch mogelijk zijn en bespreken de verschillende vormen van voorbereiding en afwerking. Vervolgens kun je een complete offerte van ons verwachten.

VERWERKEN

Wanneer je akkoord gaat met onze offerte, zullen we de benodigde artikelen bestellen. Vervolgens zal er in overleg een afspraak worden gemaakt voor het voorbereiden en verwerken van de door jou uitgezochte vloer.

bottom of page