top of page

SLAPEN

DSC_8787 test.jpg

Na 10 tot 15 jaar is uw matras aan vervanging toe. Naast slijtage is het ook een kwestie van hygiëne, u verliest iedere nacht namelijk gemiddeld een halve liter vocht. Dat betekent dat uw matras na tien jaar bijna 2000 liter vocht heeft moeten verwerken, ook als u niet overmatig transpireert. Regelmatig onderhoud zoals het keren en luchten van uw matras helpt natuurlijk de levensduur te verlengen, daarnaast is het verstandig om uw matras en hoofdkussen tijdig te vervangen.

 

Loop binnen en kom proef liggen, of neem één van onze proefkussens mee naar huis.

"Als een roosje"

Wat is er lekkerder dan na een lange dag in een opgemaakt bed stappen en heerlijk in slaap vallen zonder eerst uren te liggen woelen en draaien? Wakker worden zonder rug- of nekklachten en uitgerust aan een nieuwe dag beginnen. Of nog even blijven liggen omdat het kan.

 

We brengen ongeveer een derde van ons leven in bed door, dan is een goed bed de investering wel waard, toch? Vliegen Woninginrichting biedt u alles op het gebied van slapen. De nieuwste technieken in matrassen en bedbodems, dekbedden en hoofdkussens en de mooiste dessins en kwaliteiten in beddengoed.

DSC_8777 test.jpg

Bedden en boxspring

Matrassen en bedbodems

Dekbedden en hoofdkussens

Bedtextiel

bottom of page