top of page
Vliegen-26.jpg

Matrassen en bedbodems

Als u tegenwoordig op zoek gaat naar een nieuwe bedinhoud zult u versteld staan van de mogelijkheden. Op het gebied van technisch slapen zijn er veel mooie oplossingen die uw slaapkamer een luxe uitstraling geven en tegelijk zorgen voor een goede nachtrust. Hieronder geven wij een samenvatting van de mogelijkheden. Maar we zeggen er alvast bij: bij goed slapen komt meer kijken dan u denkt, kom proefliggen en gun uzelf ons persoonlijke advies.

"DE PRINSES OP DE ERWT"

DSC_8787 test.jpg

Matrassen en bedbodems

Spiralen, lattenbodems, matrassen en toppers

Bij een ledikant kiest u een bedbodem en een matras dat bij u past. Naast persoonlijk advies, heeft u bij ons ook de mogelijkheid om proef te liggen. Een aantal bedbodems en matrassen liggen als proefmodel in de winkel zodat u het verschil kunt voelen tussen bijvoorbeeld een soepele pocketvering of een stevige traagschuim matras. Veel mensen maken zich zorgen dat de keuze die ze in een middag maken niet de juiste is. Meestal is dit niet nodig, want door het stellen van de juiste vragen en het proef liggen op verschillende matrassen zoeken wij samen met u naar een heerlijke ligcombinatie. En mocht u toch écht de verkeerde matras gekozen hebben, dan bieden onze leveranciers een omruilgarantie van 90 dagen.


Voor een compleet bed, van bodem tot topper kunt u bij Vliegen Woninginrichting terecht. Wij voorzien u van professioneel advies en kunnen u veel voorbeelden laten zien en voelen. Kom proefliggen in onze winkel en laat u adviseren!
Naast bedden, boxsprings, spiralen, lattenbodems en matrassen hebben wij ook een ruim assortiment hoofdkussens, dekbedden en beddengoed, ook voor toppers en verstelbare bedden (onder andere splithoeslakens). 

Mogen wij je helpen?

Vliegen Woninginrichting

Naast alle oplossingen die Vliegen Woninginrichting je kan bieden op woongebied kunnen wij ook een gedegen advies geven voor goed slaapcomfort. Diverse opstellingen in de showroom bieden de gelegenheid om het comfort van een spiraal, een matras of een boxspring te ervaren. Alle bijbehorend bedtextiel leveren we erbij, grotendeels zelfs uit voorraad.

bottom of page