top of page
smeedijzer met goud en bijpassende embra

C O N F E C T I E & A C C E S S O I R E S

Confectie en Accessoires

embrassehaak messing mat.bmp

Confectie en accessoires

Tussen enkele plooi en wave

Uiteraard gaat het niet alleen om het grote aanbod in stoffen. De mogelijkheden in confectie zijn zeker niet onbelangrijk. In de loop der jaren is op dit gebied veel veranderd. Vliegen Woninginrichting gaat met de tijd mee!
Zo zijn we nu helemaal weg van de wave-uitvoering, waarbij de plooien prachtig recht en regelmatig vallen. Maar ook andere confectiemethodes behoren tot de mogelijkheden. Ons atelier vervaardigt alle stoffen naar uw wensen. Een vlinderplooi, retourplooi en triplooi zijn standaard uitvoeringen, al dan niet met loodveter of onderzoom. 


Naast stof en confectie is ook het ophangsysteem een belangrijke factor. Inmiddels heeft Vliegen Woninginrichting ook een mooie collectie rail- en roedesystemen in huis. De merken Interstil en Decoline lopen hierin voorop; uw nieuwe gordijnen zijn pas echt compleet als ze aan een bijpassend rail- of roedesysteem hangen. Moderne spankabels, strakke design edelstaal railroedes, massieve messing roedes, glans of mat, hout of aluminium, met bladgoud of kristalglas, aan plafond of tegen de wand: alles kan.


Bent u helemaal in voor electrische bedieningen of de nieuwste toepassingen op het gebied van SmartHome? Vraag bij ons naar de mogelijkheden!


Wist u trouwens dat u met een trekstang de gordijnen handmatig open en dicht kunt maken zónder aan het gordijn te komen? Op deze eenvoudige manier voorkomt u al vlekken in het gordijn. Altijd voorradig bij Vliegen Woninginrichting, van nagenoeg onzichtbaar plexiglas tot opvallend en elegant edelstaal, in diverse lengtes leverbaar.
Bij Vliegen Woninginrichting kunt u in de showroom veel voorbeelden zien en uiteraard kunnen wij u ook ter plekke adviseren. 

Mogen wij je helpen?

Vliegen Woninginrichting

Voordat er een begin gemaakt wordt met de aanschaf van raam- en vloerbekledingen is het verstandig om goed na te denken over wie welke ruimte hoe gaat gebruiken. Als dat duidelijk is kan er nagedacht worden over de te verwerken kwaliteiten, waarbij zeker rekening gehouden moet worden met de kleuren hiervan. Hierbij kunnen onze medewerkers je goed van dienst zijn.

bottom of page