top of page
DSC_8777 test.jpg

Bedtextiel

OM BIJ WEG TE DROMEN

Wat is er fijner dan ’s avonds in een opgemaakt bed kruipen? 

Een dekbedovertrek kan een slaapkamer helemaal compleet maken. Een uni overtrek dat zorgt voor rust of een mooie print die de kleuren in de kamer accentueert!

DSC_8777 test.jpg

Bedtextiel

Het bedtextiel dat u bij Vliegen Woninginrichting koopt is niet alleen mooi, het is ook nog eens van een hoge kwaliteit. Want Vliegen Woninginrichting heeft gekozen voor merken die modieus zijn én mooie (hotel)kwaliteiten leveren. Denk hierbij aan Damai, Cinderella, Beddinghouse, Auping en Formesse. Alsof u iedere avond in een hotelbed stapt.

 

De bijpassende moltons, lakens, hoeslaken en slopen zijn natuurlijk ook in alle maten en kleuren leverbaar. Vliegen Woninginrichting levert eveneens alle textiel op het gebied van (split)toppers. En heeft uw matras een bijzondere maat? Dan is het zelfs mogelijk om uw hoeslakens op maat te laten maken. 

Mogen wij je helpen?

Vliegen Woninginrichting

Naast alle oplossingen die Vliegen Woninginrichting je kan bieden op woongebied kunnen wij ook een gedegen advies geven voor goed slaapcomfort. Diverse opstellingen in de showroom bieden de gelegenheid om het comfort van een spiraal, een matras of een boxspring te ervaren. Alle bijbehorend bedtextiel leveren we erbij, grotendeels zelfs uit voorraad.

bottom of page