top of page
Orlando babyroze 13.jpg

Tapijt

T A P IJ T

Verne_Seduction_97.jpg

Tapijt

Tapijt is helemaal terug van weggeweest!

Geef je interieur een hotelchique uitstraling met kamerbreed tapijt. Tapijt is comfortabel en sfeervol, wat een huiselijk en lekker gevoel geeft. Daarbij is het warmte-isolerend en dus energiebesparend en is het goed te combineren met vloerverwarming. Als je deze uitstraling wilt doortrekken naar de bovenverdieping is dat ook mogelijk, want tapijt is ook geschikt voor de trap. Tot slot is tapijt ook nog geluiddempend, slijtvast en veilig want slipvast. 

 

De beleving van tapijt is in veel eigentijdse kleuren, dessins en structuren te krijgen en is perfect te combineren met het interieur van de verschillende woonruimten in je huis.

Mogen wij je helpen?

Vliegen Woninginrichting

Voordat er een begin gemaakt wordt met de aanschaf van raam- en vloerbekledingen is het verstandig om goed na te denken over wie welke ruimte hoe gaat gebruiken. Als dat duidelijk is kan er nagedacht worden over de te verwerken kwaliteiten, waarbij zeker rekening gehouden moet worden met de kleuren hiervan. Hierbij kunnen onze medewerkers je goed van dienst zijn.

WENSEN EN BEHOEFTEN

Iedere vloer heeft zijn eigen kwaliteiten. Maar ook jij hebt zo je wensen. Het is daarom goed om eerst op een rij te hebben wat jouw manier van wonen is. En welke vloer daarbij wel of juist niet past. 

 

Oriënteer je gerust al eens online over de verschillende mogelijkheden, sluit vooral nog niets uit. Vaak is het lastig een goed beeld te krijgen van het mogelijke eindresultaat. Het maken van een moodboard kan je daarbij helpen!

KEUZE MAKEN

In onze showroom beschikken we over veel stalenmateriaal dat je gerust een paar dagen mee naar huis kunt nemen. Wil je PVC stroken, of toch liever marmoleum? Ervaar de producten en maak een weloverwogen keuze. Als je naar onze showroom komt is het handig om goed voorbereid te zijn. Met behulp van een moodboard of foto’s van de huidige situatie kunnen onze adviseurs een gericht advies geven.

OPMETEN EN PRIJSOPGAVE

Om een concreet aanbod te kunnen doen, is het van belang dat onze adviseur bij jou thuis komt opmeten. We kijken of je wensen technisch mogelijk zijn en bespreken de verschillende vormen van voorbereiding en afwerking. Vervolgens kun je een complete offerte van ons verwachten.

VERWERKEN

Wanneer je akkoord gaat met onze offerte, zullen we de benodigde artikelen bestellen. Vervolgens zal er in overleg een afspraak worden gemaakt voor het voorbereiden en verwerken van de door jou uitgezochte vloer.

bottom of page