top of page

OVER ONS

Foto-oude-werkplaats-vliegen-Website-1.j

"Vliegen Woninginrichting is een echt familiebedrijf"

 

Hendrik Vliegen begint als eerste een zaak in Gulpen als meubelmaker en schrijnwerker. 

 

In 1864 neemt de tweede generatie, Andries Vliegen, het bedrijf over. Het is nog steeds een schrijnmakerij met als hoofdproduct meubels maar ook bijvoorbeeld biljarttafels en bijbehorende keus worden geproduceerd. 

 

De derde generatie, Guillaume Vliegen, neemt het bedrijf over in 1894. Hij begint zich langzamerhand ook al wat meer bezig te houden met stoffering.

 

De vierde generatie vestigt zich aan de Rijksweg. Jan en Mayke Vliegen verkopen er vanaf 1961 gordijnen, tapijt en meubels voor het hele huis. 

 

En inmiddels zijn we aangekomen bij de vijfde generatie. In 1993 vestigen André en Marion Vliegen zich in een uitbreiding van het oorspronkelijke pand, aan de Passage 6 te Gulpen. Zij nemen het segment woningstoffering en slaapcomfort voor hun rekening.

In 2009 wordt de ingang aan de Rijksweg opgeofferd aan weer een nieuwe verbouwing en uitbreiding. Deze ingang en een deel van het pand wordt nu door de Hema in gebruik genomen. Vliegen Woninginrichting heeft daarop zijn winkel en assortiment aangepast, minder voorraden maar wel veel staalmateriaal van vloerbedekking en gordijnen. Alle mogelijkheden betreffende raamdecoratie perfect gepresenteerd. Daarbij vindt men in de showroom comfortabele bedbodems, matrassen, toppers, dekbedden, hoofdkussens en bedtextiel.

 

De gehele inrichting in de Passage is verbouwd. Hierdoor wordt de uitgebreide keuze die u van ons kent op het gebied van raam- en vloerbekledingen en een doordachte collectie slaapcomfort op niveau in een nieuw jasje gepresenteerd.

En nu, anno 2023, vindt u in de Passage een prachtige zaak met ervaren medewerkers die vanaf het advies tot en met de afwerking de tijd voor u nemen en pas tevreden zijn als u dat bent.

De nieuwste technieken, kleuren en stijlen worden op de voet gevolgd en de collectie wordt doorlopend aangepast aan de tijd. De gehele collectie kunt u in onze winkel zien, voelen en ervaren op ruime stalen, samen met de benodigde hulpmaterialen die wij toepassen bij het verwerken van uw keuzes. Advies bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden. Loop binnen of bel voor een afspraak. Wij verzorgen voor u het hele traject van advisering, opmeten, prijsopgave en verwerken.

DSC_8748.JPG
bottom of page