top of page

WONEN

DSC_8752.JPG

"Oost west, thuis best"

 

Iedereen heeft graag een plek waar hij zich thuis voelt. Als complete woninginrichter biedt Vliegen Woninginrichting u alles op het gebied van wonen.  De aankleding van vloeren, wanden en ramen wordt verwezenlijkt tot hetgeen u voor ogen had. Samen met u kijken we in onze winkel met inspirerende stalen wat ons te doen staat. Ook kunnen wij bij u thuis met reeds bewust uitgezochte stalen langskomen.  Van uw huis een thuis maken, daar gaan wij voor!

 

Comfortabel wonen begint bij de vloer. Dat is het uitgangspunt van waaruit wij samen met u starten met de zoektocht naar het interieur dat bij u past. Van de vloer gaan we naar de wanden en de ramen. Wat is de functie van de ruimte en wat vindt u prettig? Tijdens ons adviesgesprek zullen we u een heleboel vragen gaan stellen. Op uw antwoord kunnen we direct de mogelijkheden tonen. Van al onze producten zijn namelijk overzichtelijke stalen aanwezig. Deze mag u te leen mee naar huis nemen om bijvoorbeeld een materiaal of kleur te bepalen die in uw woning past.​

Wanneer u een keuze heeft gemaakt komen wij bij u thuis om de maten op te nemen. Als er nog twijfel is over welke kleur of welk product u moet kiezen komen wij u ook graag aan huis adviseren. We kunnen gebruikmaken van een moodboard en interieurschets om uw wensen te visualiseren en zo de keuze eenvoudiger te maken.

 

Als de grote onderdelen van uw interieur al naar wens zijn kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor de aankleding en accessoires. Met een mooi sierkussen of plaid op de bank, een bijzonder behang op een wandje of een strakke rails waar uw gordijnen aan hangen ziet een ruimte er met kleine aanpassingen vaak al een stuk gezelliger uit!

 

Loop binnen en bekijk en ervaar onze collecties. Wij zijn u graag van dienst!

DSC_8757.JPG

Vloeren

Raamdecoratie

Gordijnen

bottom of page