top of page

Mogen wij je helpen?

Wilt u er zeker van zijn dat een van onze medewerkers uitgebreid de tijd heeft om u te voorzien van een advies op maat? Dan raden wij aan om vooraf een afspraak te maken. Wij kunnen ons dan voorbereiden op u komst en u kunt rekenen op onze volledige aandacht!

Voordat er een begin gemaakt wordt met de aanschaf van raam- en vloerbekledingen is het verstandig om goed na te denken over wie welke ruimte hoe gaat gebruiken. Als dat duidelijk is kan er nagedacht worden over de te verwerken kwaliteiten, waarbij zeker rekening gehouden moet worden met de kleuren hiervan. Hierbij kunnen onze medewerkers je goed van dienst zijn.


Bij Vliegen Woninginrichting zijn alle stalen aanwezig die gebruikt kunnen worden om tot een complete inrichting van je woning te komen. Als je ons bezoekt kunnen wij dit samen met je  doen. Wij begeleiden je bij het kiezen van de voor jou geschikte producten. Is je keuze gemaakt dan zal onze adviseur je thuis bezoeken waarna er een prijsopgave, mondeling dan wel schriftelijk, volgt.
Na akkoord zal er in overleg een afspraak worden gemaakt voor het voorbereiden en verwerken van de door jou uitgezochte materialen.

NEEM CONTACT OP

CONTACT 

ADRES

Passage 6
6271 HB Gulpen

CONTACT

043 - 450 1584

VOLG ONS

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

10.00 - 18.00 uur

10.00 - 18.00 uur

10.00 - 18.00 uur

10.00 - 18.00 uur

10.00 - 17.00 uur

Gesloten

'Voor de inrichting van uw huis bent u bij Vliegen Woninginrichting aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan duurzame producten in alle stijlen. Maatwerk en persoonlijk advies. Wij nemen de tijd om u goed van dienst te zijn, van het oriënteren tot en met de afwerking. Vliegen Woninginrichting, uit veel goeds, het beste.'

© 2021 by Vliegen Woninginrichting.

Vliegen Woninginrichting

VLIEGEN WONINGINRICHTING
UIT VEEL GOEDS
HET BESTE

Vliegen-31.jpg

Winkelen op afspraak

Wij hebben jullie gemist!

133 dagen hebben we de vrijheid van spontaan winkelen moeten missen. Het is 28 april 2021: we mogen u weer ontvangen als vanouds. U bent weer van harte welkom in onze winkel!

 

De Corona beperkingen hebben ons wel nieuwe inzichten verschaft wat het reguliere winkelen betreft. We hebben derhalve besloten om de Corona regels deels intact te houden en voorlopig de openingstijden aan te passen. 

 

Van 9.00 tot 12.00 bent u van harte welkom zónder afspraak in onze winkel. Uiteraard rekening houdend met het maximaal aantal mensen dat aanwezig mag zijn in onze zaak. Tussen 13.00 en 18.00 kunt u bij ons terecht op afspraak. We maken timeslots van een uur en u kunt rekenen op onze volledige aandacht tijdens uw bezoek. 

Afspraak plannen? Bel 043- 450 1584 of mail naar info@vliegenwoninginrichting.nl.

Aangepaste openingstijden i.v.m. vakantieperiode

In verband met de zomervakantie is onze showroom in de maand augustus uitsluitend geopend op afspraak. Deze kunt u online inplannen.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie. Rust lekker uit, geniet van je vrije tijd, van andere landen en culturen, van bos, zee en strand, van kerken, musea, markten of gewoon van je eigen tuin én huis! 

Vanaf 1 september zijn we weer geopend volgens onze reguliere openingstijden. Deze zijn te vinden onderaan de website.

Heeft u dringende vragen? Mail naar info@vliegenwoninginrichting.nl

Vliegen Woninginrichting

"Voor de inrichting van uw huis bent u bij Vliegen Woninginrichting aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan duurzame producten in alle stijlen. Maatwerk en persoonlijk advies. Wij nemen de tijd om u goed van dienst te zijn, van het oriënteren tot en met de afwerking. Vliegen Woninginrichting, uit veel goeds, het beste.' 

 

Contact

Passage 6

6271 HB Gulpen

T: 043 - 450 1584

E: info@vliegenwoninginrichting.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag 

Zaterdag

Zondag 

Gesloten
09:00-12.00 uur

09:00-12.00 uur

09:00-12.00 uur

09:00-12.00 uur

09:00-12.00 uur

Gesloten

Silvana rockbox actie.png

Gratis Rockbox Bold XS Bluetooth speaker bij 2 Silvana kussens

Ontvang een Rockbox Bold XS t.w.v. € 39,99 bij aanschaf van:

> 2x Silvana hoofdkussen (Support, Support Royale of Comfort) 
> of 1x tweepersoons dekbed uit de Royale of Comfort serie 
> of 2x eenpersoons dekbed uit de Royale of Comfort serie

 

De Rockbox Bold XS is ook te koop tegen een bijbetaling van € 16,50 incl. BTW bij aankoop van: 

> 1x Silvana hoofdkussen (Support, Support Royale of Comfort) 
> of 1x eenpersoons dekbed uit de Royale of Comfort serie

De looptijd van de Silvana - Rockbox Bold XS actie is 1 juli t/m 30 september 2021. 

Vind jouw ideale hoofdkussen
Silvana Support is hét kussen bij nekklachten. Verkrijgbaar in 6 hardheden, van extra zacht t/m extra stevig, zodat er voor elk postuur, elk matras en elke slaaphouding het ideale kussen is. En voor wie het iets luxer mag is er de Silvana Support Royale serie, in dezelfde 6 hardheden. 
Liever geen neksteun? Kijk dan eens naar onze nieuwe Silvana Comfort serie. 

 

Rockbox Bold XS
Omdat de Rockbox Bold XS extra klein is, is hij gemakkelijk mee te dragen en kun je hem overal mee naartoe nemen. De ronde vormen zorgen ervoor dat de speaker goed in de hand ligt en omdat hij zo plat is, past hij zelfs in je broekzak. De speaker is splash waterproof (IPX5) wat betekent dat hij wel tegen een beetje water kan.

Veranderende tijden zorgen voor nieuwe inzichten

Gelukkig mogen we u sinds 28 april weer ontvangen als vanouds. U bent weer van harte welkom in onze winkel! 

De corona beperkingen hebben ons wel nieuwe inzichten verschaft wat het reguliere winkelen betreft. We hebben gemerkt dat wij, maar zeker ook onze klanten, het enorm kunnen waarderen als ze op onze volledige aandacht kunnen rekenen. Vandaar dat we vanaf 1 september weer “gewoon” geopend zijn van 10.00 tot 18.00 uur, maar we wel adviseren om vooraf een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden op uw komst en weet u zeker dat wij de tijd hebben om u te voorzien van woon- en slaapadvies op maat. 

Voor het bekijken en ervaren van onze collecties kunt u natuurlijk ook altijd zonder afspraak bij ons binnen lopen. 

Heeft u nog vragen? Wij staan graag voor u klaar! Een kopje koffie wordt vers gemaakt; een glaasje thee uiteraard ook. Tot snel!

bottom of page