top of page

Duette®Shades en plisségordijnen

D U E T T E ® S H A D E S / P L I S S É G O R D IJ N E N

Duette® Shades

Met een handomdraai meer privacy

en plisségordijnen

Deze moderne vorm van zonwering zie je steeds vaker hangen. Met de speelse mogelijkheden die het zogenaamde ‘TopDown BottomUp’ systeem met zich meebrengt is een Duette® Shades of plisségordijn voor veel mensen ideaal. Met een handomdraai zorg je voor meer privacy en kun je toch nog lekker naar buiten blijven kijken. Verder biedt de uitgebreide collectie veel ruimte voor een eigen accent. 

Duette® Shades kunnen op veel manieren worden gemonteerd, waardoor ook de meest uitdagende raampartijen voor weinig problemen zorgen. Ook de bedieningsvormen als ‘SmartCord®’ en ‘Powerview®’ zorgen ervoor dat dit product maar weinig negatieve punten kent. 

Mogen wij je helpen?

Vliegen Woninginrichting

Voordat er een begin gemaakt wordt met de aanschaf van raam- en vloerbekledingen is het verstandig om goed na te denken over wie welke ruimte hoe gaat gebruiken. Als dat duidelijk is kan er nagedacht worden over de te verwerken kwaliteiten, waarbij zeker rekening gehouden moet worden met de kleuren hiervan. Hierbij kunnen onze medewerkers je goed van dienst zijn.

WENSEN EN BEHOEFTEN

Het uitzoeken van de juiste raambekleding kan aardig wat keuzestress opleveren. Niet alleen de ruimte en het type raam spelen een grote rol in de zoektocht, ook de sfeer die je in huis wilt creëren is van belang. Ga je voor 

klassieke vouwgordijnen of ben je toch meer van de industriële inrichting en ga je voor horizontale jaloezieën?

 

Naast het producttype dat je kiest, moet er ook gekeken worden naar de praktische kant. Wat vind je belangrijk per ruimte? Privacy, weinig of veel lichtinval of juist volledige verduistering? Elke situatie is anders en gelukkig hebben onze leveranciers op vrijwel elke uitdaging een passend antwoord.

KEUZE MAKEN

In onze showroom beschikken we over showmodellen van alle soorten zonwering en raambekleding die er op de markt te vinden zijn. Ook kunnen we duidelijk laten zien wat de technische mogelijkheden zijn per product en waarom dit wel of juist niet praktisch is in jouw specifieke situatie.

 

Ervaar de producten in onze showroom en maak een weloverwogen keuze.

OPMETEN EN PRIJSOPGAVE

Alle producten die we leveren zijn maatwerk. Om een concreet aanbod te kunnen doen, is het daarom van belang dat onze adviseur bij jou thuis komt opmeten. We kijken of je wensen technisch mogelijk zijn en bespreken de afwerking van de producten. Vervolgens kun je een complete offerte van ons verwachten.

VERWERKEN

Wanneer je akkoord gaat met onze offerte, zullen we de benodigde artikelen bestellen. Vervolgens zal er in overleg een afspraak worden gemaakt voor het verwerken van de door jou uitgezochte raambekleding.

bottom of page